AMN logo
Onderwijs
Primair
onderwijs

Assessments voor
het hoger
beroepsonderwijs


De uitval in het hoger onderwijs is hoog. Met een gerichte aanpak gebaseerd op heldere plaatsingsadviezen en begeleidingsinformatie kan veel uitval worden voorkomen.

AMN Talentscan

De AMN Talentscan is een psychologisch assessment voor de studenten van het hoger beroepsonderwijs. Deze test geeft informatie over wat de student kan en wat zijn persoonlijke motivatie is. Voor de begeleiders en docenten is dit een handige tool om het maximale uit de student te halen.

Talentmatch

De Talentmatch maakt gebruik van de gegevens van de AMN Talentscan. De Talentmatch geeft inzicht in de beroepen die bij een student passen op basis van de capaciteiten en persoonlijkheid. Dit kan een hulpmiddel zijn bij studenten die nog niet zeker zijn van hun opleidingskeuze.

Begeleiding

AMN biedt ook een verdieping in de begeleidingsstijl die bij de student past. Zo kun je per individu, maar ook per groep de benodigde begeleidingsstijl achterhalen en in de praktijk toepassen.

Taal- en rekentoetsen

Daarnaast bieden we ook toetsen om het niveau op bijvoorbeeld taal (Nederlands en Engels) en rekenen te bepalen. Je ziet hiermee snel aan welke onderdelen extra aandacht moet worden besteed.

AMN Talentscan

De AMN Talentscan is een online psychologisch assessment en meet capaciteiten, persoonlijkheid, motivatie en competenties. Dit zijn belangrijke voorspellers voor succes in het hoger onderwijs.

Taal- en rekentoetsen

AMN biedt genormeerde toetsen aan voor Nederlands, Rekenen en Engels speciaal voor het hoger beroepsonderwijs.

AMN BV
De Wetstraat 1
6814 AN Arnhem
026 3557333
info@amn.nl

AMN is ISO-gecertificeerd
Support
  • Helpdesk
  • Veelgestelde vragen
  • Contact