Aanmeldformulier PO

Hieronder kun je jullie school aanmelden voor Aansluiting en de Proeftoets.
Velden met een * zijn verplicht.

Schoolgegevens
ProductenGeef hieronder aan welke producten je wilt afnemen en wie de contactpersonen zijn die zich bezig zullen houden met de voorbereiding en de afname.

Aansluiting PO-VO groep 7

Afname vanaf 1 april t/m einde schooljaar 2022.

Let op: Aansluiting is gratis bij afname van de AMN Eindtoets en/of de Proeftoets. Wanneer jullie de AMN Eindtoets of Proeftoets niet afnemen, wordt Aansluiting in rekening gebracht. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Aansluiting PO-VO groep 8

Afname vanaf 1 september 2021 t/m 28 januari 2022.

Let op: Aansluiting is gratis bij afname van de AMN Eindtoets en/of de Proeftoets. Wanneer jullie de AMN Eindtoets of Proeftoets niet afnemen, wordt Aansluiting in rekening gebracht. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Proeftoets

Afname vanaf 1 november 2021 t/m 31 maart 2022.

Afname van de Proeftoets is gratis.

Eindtoets 2022

Afname mogelijk van 15 t/m 29 april 2022.

Meld je nu aan voor de AMN Eindtoets hier!
ContactpersonenGeef hieronder aan wie de contactpersonen zijn. Geef iedereen op die betrokken is bij de voorbereiding en de afname. Zij krijgen toegang tot de Portal en ontvangen informatie over de afname(s).


Let op: Heb je alle personen ingevuld die betrokken zijn en toegang moeten krijgen tot de Portal?

Verwerksovereenkomst AMNOm producten te mogen afnemen, zijn wij verplicht om een verwerkersovereenkomst met jullie af te sluiten.
Een verwerkersovereenkomst beschrijft de verantwoordelijkheden bij de verwerking van persoonsgegevens. Hierin geven wij onder andere aan hoe we met privacygevoelige informatie omgaan.
Hieronder dien je een verklaring in te vullen dat jij bevoegd bent om deze aanmelding en verwerkersovereenkomst te sluiten ongeacht of jullie al een verwerkersovereenkomst met ons hebben. Als tussen jouw school/ stichting en AMN nog geen verwerkersovereenkomst van toepassing is, dan geldt de overeenkomst die je kan vinden onder deze link: Verwerksersovereenkomst inzien.

Ik verklaar hierbij bevoegd te zijn namens mijn school de aanmelding en de verwerkersovereenkomst tussen de school en AMN overeen te komen.


AMN wil een bevestiging aan jou sturen en aan het statutaire bestuur van de school/ stichting. Zou je daarom hieronder ook een e-mailadres van het bestuur of een van de bestuurders toe kunnen voegen? Dit moet een ander e-mailadres zijn dan je eigen e-mailadres:

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Bel ons op 026 355 7333 of stuur een e-mail naar aanmelding@amn.nl.
We helpen je graag!