Terug naar het overzicht

Voorinschrijven voor de AMN Doorstroomtoets 2025

maandag 10 juni 2024

Voorinschrijven voor de AMN Doorstroomtoets 2025

Wil jij jouw leerlingen laten stralen?

Voorinschrijven voor de AMN Doorstroomtoets 2025 is nu mogelijk! Als dé adaptieve toets die zich aanpast aan het niveau van elke leerling, biedt de AMN Doorstroomtoets een unieke en positieve toets ervaring.

Waarom kiezen voor de AMN Doorstroomtoets?

  • Adaptieve vragen: Onze doorstroomtoets past zich aan aan het niveau van elke leerling, waardoor een stressvrije toetsomgeving ontstaat.
  • Bouwen aan zelfvertrouwen: Bij elke adaptieve vraag die ze beantwoorden, krijgen leerlingen de kans om op hun eigen niveau te schitteren. Elke leerling voelt zich bekwaam.
  • Ontdek het plezier van toetsen: Vaarwel toetsdruk, hallo toets plezier! Jouw leerlingen verdienen het om te schitteren.

Schrijf je nu in!

Wil jij jouw leerlingen een positieve toets ervaring geven? Klik hier om je in te schrijven voor de AMN Doorstroomtoets 2025. Mis deze kans niet om toetsdruk om te zetten in toets plezier!

Over AMN

Bij AMN hebben wij al 25 jaar ervaring in het onderwijs. Iedere leerling is uniek en verdient het om te stralen, vooral tijdens een belangrijk moment als de doorstroomtoets. Samen krijgen wij dit voor elkaar.

Blijf op de hoogte

Wil je meer weten over hoe de AMN Doorstroomtoets jouw leerlingen kan helpen? Volg ons op LinkedIn en Facebook voor de laatste updates en succesverhalen.

Je kunt je ook aanmelden voor onze nieuwsbrief - ontvang updates en tips die aansluiten bij jouw interesses.