Wij staan dagelijks voor je klaar

Maak kennis met de medewerkers van AMN

Irma Rebergen

Commercieel medewerker

Ik heb een heerlijke spin-in-het-web-functie waarbij ik veel ballen in de lucht houd. Ik sta bellers te woord met raad en daad, en ik stuur onze PO-adviseurs aan. AMN laat zien wat mensen in zich hebben, waar hun uitdagingen en kansen liggen. Daar geloof ik in en dat maakt werken bij AMN ontzettend leuk.

Linda Rainey

Psycholoog en testconstructeur

Als psycholoog ben ik verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe instrumenten en het onderhouden daarvan. Door betrokken te zijn bij elke stap in het ontwikkelproces is het werk boeiend en afwisselend. Het is fijn een bijdrage te kunnen leveren aan de mooie producten die wij aanbieden.

Ludo Korsten

Onderwijsadviseur Loopbaanleren

AMN helpt bij het maken van keuzes in een leven lang leren. Mijn taak is om dit door te voeren in allerlei domeinen in heel Nederland: onderwijs, overheid en bedrijfsleven. Ik haal de grootste voldoening uit het enthousiasme van onze gebruikers.

Sandra Türksever-Veesaert

Office manager

Als office manager ben ik een van de eerste aanspreekpunten voor bedrijven. Daarnaast ben ik de duizendpoot voor allerlei interne processen van AMN. Ik zorg voor de administratie, personeelszaken en allerlei financiële zaken. Dat is niet altijd even makkelijk en vaak een uitdaging. Dat vind ik heerlijk!

Marrie van der Zee

Support en mede-eigenaar

Binnen AMN lever ik support in de breedste zin van het woord. Intern aan de medewerkers, extern aan klanten. Ik maak instructiebestanden, ik geef trainingen, ik ondersteun de helpdesk; in principe ben ik de AMN-vraagbaak pur sang!