AMN logo
Onderwijs
Primair
onderwijs

Aanbieding:
AMN Aansluiting PO-VO (Groep 7)


De afgelopen weken waren de leerlingen voor een langere periode thuis, lege klaslokalen en een ongekende stilte op de gangen. We kunnen ons goed voorstellen dat je behoefte hebt aan houvast en inzicht. Je wilt weten welke invloed het thuisonderwijs op de leerlingen heeft gehad. Je hebt misschien ook behoefte aan meetbare informatie over de kennis die de leerlingen is bijgebleven en waar nog aan gewerkt moet worden.

AMN Aansluiting PO-VO biedt je antwoorden op deze vragen en toont heldere resultaten om de leerlingen verder te kunnen begeleiden. De leerlingen kunnen in een veilige omgeving de test op school of thuis maken, indien gewenst met camera toezicht.

Heb je behoefte in deze situatie aan meer houvast voor je klas?
Heb je behoefte aan inzicht wat thuisonderwijs voor de leerling heeft betekend?
Heb je behoefte om de gevolgen van weken thuisonderwijs in kaart te brengen?
AMN Aansluiting PO-VO is daarvoor je ideale partner.
Wat biedt AMN Aansluiting PO-VO?
AMN Aansluiting PO-VO is per direct digitaal af te nemen.
Individuele rapportages met aandachtsgebieden taal en rekenen (waarmee de docent kan differentiëren op maat).
(Nieuw) Groepsrapportages (in MS Excel) waarmee het differentiëren op maat wordt ondersteund.
(Nieuw) Individuele rapportage begeleidingsstijl met adviezen voor leerkrachten en ouders hoe de begeleiding vorm te geven. (Vanaf september beschikbaar!)
(Nieuw) Groepsrapportage begeleidingsstijlen waarmee per groep visueel de verdeling van de begeleidingsstijlen wordt weergegeven. (Vanaf september beschikbaar!)
Objectieve resultaten ter ondersteuning van het pré advies VO.
Thuisafname: de leerling kan gemakkelijk de test thuis maken.
De 50% uren op school kun je gebruiken om de leerlingen instructie te geven over de thuisafname.
Cameratoezicht: Je kunt ervoor kiezen om, natuurlijk met toestemming van de ouders, de test met cameratoezicht aan te zetten. Hiermee kun je vaststellen of de leerling tijdens het maken van de test ongewenste (b.v. rekenmachine) hulpmiddelen gebruikt. Na het vaststellen (leerkracht) van de betrouwbaarheid van de testafname condities wordt de opgeslagen informatie direct gewist.
Direct resultaat: Als de leerling de test heeft afgerond, is de rapportage meteen beschikbaar.
Goede voorbereiding Eindtoets 2021. Je ziet wat de leerling nodig heeft om een beter resultaat te behalen bij de Eindtoets van 2021.
Wat is AMN Aansluiting PO-VO?
AMN Aansluiting PO-VO is een digitaal, psychologisch assessment voor leerlingen van groep 7 in het primair onderwijs. Het laat zien wat een leerling heeft geleerd met betrekking tot taal en rekenen, dat noemen we vaardigheden. Daarnaast laat de test ook zien welke aanleg de leerling van nature in zich heeft: de capaciteiten. Elke leerling wordt vergeleken met leeftijdsgenoten (de referentiegroep).

Een leerling is meer dan alleen een brein. Het schooladvies dat je als leerkracht geeft, is gebaseerd op veel meer dan alleen taal en rekenen. Aanleg, gedrag, houding, interesses op school en drijfveren maken een leerling de persoon die hij/zij is.

Onderzoek laat zien dat persoonlijkheid van een leerling op z’n minst zo belangrijk is om goede resultaten te behalen als capaciteiten en vaardigheden. Daarom onderzoekt AMN Aansluiting PO-VO ook gedrag, houding en interesses. Verder is de mening van de leerkracht en ouders belangrijk om een compleet beeld van de leerling te krijgen. Met de vragenlijst Gedrag & Houding wordt een 360 graden beeld gecreëerd waarbij de leerling zelf, de ouder(s) en de leerkracht(en) hun mening kunnen geven. Het hele assessment met de 360 graden aanpak levert uitstekende informatie op voor een onderbouwd en objectief schooladvies.


Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!
Bel ons op 026 355 7333, of stuur een email naar aansluiting@amn.nl
Onze adviseurs helpen je graag verder!
 
AMN BV
De Wetstraat 1
6814 AN Arnhem
026 3557333
info@amn.nl

AMN is ISO-gecertificeerd
Support
  • Helpdesk
  • Veelgestelde vragen
  • Contact