AMN logo
Onderwijs
Primair
onderwijs
ASSESSMENTS VOOR HET

Onderwijs


AMN begrijpt dat een leerling/student meer is dan zijn/haar prestaties in taal en rekenen. Als leerkracht/docent wil je weten wat en hoe de leerling/student denkt, voelt en wat hem/haar drijft. Je wilt inzicht krijgen in zijn/haar talenten en ambities.

Prestaties in het onderwijs zijn niet alleen afhankelijk van het beheersen van vaardigheden. Het is vooral ook de mix van aanleg, gedrag, houding, interesses en drijfveren, die samen de leerling/student tot de persoon maken die hij/zij is.

AMN biedt verschillende instrumenten: tests, toetsen en assessments om de factoren: aanleg, vaardigheid, gedrag, houding, interesses en drijfveren bij de leerling/student zo volledig mogelijk in beeld te brengen. Met behulp van de overzichtelijke rapportage bent je daarmee als leerkracht/docent beter in staat om de leerling te begrijpen en met de juiste begeleidingsstijl te helpen zijn/haar talenten verder te ontwikkelen.
INSTRUMENTEN
PRIMAIR
ONDERWIJS

AMN ISO gecertificeerdAMN is ISO/IEC 27001:2013 gecertificeerd. Jaarlijks wordt deze certificering middels een tweedaagse audit door Lloyds Register gecontroleerd. Op 24 en 25 maart 2020 heeft de jaarlijkse audit plaats gevonden en is de certificering weer geprolongeerd. Dit betekent dat AMN óók aan alle voorwaarden voldoet die de Wet AVG vereist.
Dat betekent dat jij je kunt ontspannen, in de wetenschap dat AMN alle mogelijke voorzorgsmaatregelen neemt om je gegevens en die van je leerlingen, studenten en/of medewerkers optimaal te beschermen.

Meer weten over onze instrumenten?Wil je meer weten over de AMN instrumenten of ben je benieuwd wat AMN verder voor jouw onderwijsinstelling kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

AMN BV
De Wetstraat 1
6814 AN Arnhem
026 3557333
info@amn.nl

AMN is ISO-gecertificeerd
Support
  • Helpdesk
  • Veelgestelde vragen
  • Contact