AMN logo
Onderwijs
Primair
onderwijs

Assessments
voor de zorg


Geschikte zorg bieden door het inzetten van de geschikte mensen.

Door het inzetten van de juiste assessments, voorkom je uitval in een later stadium. De zorg kampt met een tekort aan personeel, dit is een steeds groter wordend probleem.

Voor de zorg ligt de uitdaging in het selecteren en behouden van gemotiveerd en gekwalificeerd personeel. Door de assessments van AMN in te zetten, wordt het selecteren van personeel een stuk eenvoudiger.

Daarnaast kun je hiermee evalueren of het huidige personeel nog steeds het werk doet dat bij ze past. Het resultaat toont wanneer de werknemer beter op tot zijn recht komt in een andere functie of op een ander niveau. Bijvoorbeeld de helpende in de zorg die nu klaar is voor een functie als verzorgende.

Het online assessment van AMN toont in een overzichtelijk rapport: de capaciteiten, talenten én risicofactoren van een kandidaat.
Aan de hand van de big five methodiek komt de persoonlijkheid van de kandidaat duidelijk naar voren. Ook meten we met dit instrument de motivatie van de deelnemer.

Rapportages direct beschikbaar
Gecertificeerd
Flexibel in tijd en locatie
Objectief
Duurt gemiddeld 2 uur
Beschikbaar in 7 talen
Digitaal


Dit assessment is beschikbaar in meerdere talen. De afnametaal hoeft niet perse de taal te zijn waarin de rapportage wordt opgesteld. Zo kunt je bijvoorbeeld de kandidaat in het Arabisch testen en de resultaten in het Nederlands lezen.
Nederlands
Engels
Duits
Pools
Arabisch
Farsi
Tigrinya
AMN BV
De Wetstraat 1
6814 AN Arnhem
026 3557333
info@amn.nl

AMN is ISO-gecertificeerd
Support
  • Helpdesk
  • Veelgestelde vragen
  • Contact