AMN logo
Onderwijs
Primair
onderwijs
ASSESSMENTS VOOR

Bedrijven


Met de online assessments van AMN wordt werving en selectie net zo makkelijk als een kop koffie drinken met de geschikte kandidaat.
Talenten aantrekken en behouden levert voor iedere onderneming rendement op. Met de online assessments van AMN wordt werving en selectie net zo makkelijk als een kop koffie drinken met de geschikte kandidaat. Ons assessment laat zien of de kandidaat de juiste capaciteiten en competenties heeft en of hij als persoon ook écht bij de functie past.

Waar sta je?
Wat kun je?
Wat vind je leuk?

Een ontwikkelingsgericht assessment dat bedoeld is om te meten waar medewerkers staan en welk potentieel er in het bedrijf aanwezig is.

Ontwikkelingsgericht assessment
Ontwikkelingsgericht assessment is een term die veel in het bedrijfsleven wordt gebruikt. Toetsen in dit kader worden vooral ingezet voor de loopbaanontwikkeling van medewerkers. Wat kunnen ze? Zijn ze nog tevreden met hun huidige baan? Zo niet, wat zouden ze dan willen? En als je niet geschikt bent voor de ene functie, voor welke dan wel? Het is dus een ontwikkelingsinstrument en geen afrekeninstrument.

Er wordt gekeken naar kansen en talenten van medewerkers in plaats van beperkingen. Het is vooral niet de bedoeling om medewerkers te testen op de resultaten die ze boeken. Kenmerkend voor ontwikkelingsgericht assessment is dat niet alleen gekeken wordt naar de capaciteiten maar ook naar beroepsspecifieke competenties en de persoonskenmerken van een medewerker. Als boekhouder heb je bijvoorbeeld andere competenties nodig dan salesmanager. Voor de laatste functie is een vlotte babbel handig, voor de eerste functie mag je meer introvert zijn. Een ontwikkelingsgericht assessment komt tot een inschatting van waar iemand zich goed in zou kunnen ontwikkelen.

Andere producten om de talenten van het personeel zichtbaar te maken:
Persoonlijkheidstesten
Capaciteitentesten
Taal- en rekentoetsen.

Al onze instrumenten zijn online af te nemen. Bovendien is de rapportage direct na afname beschikbaar.

Verschillende soorten assessments voor bedrijven


AMN is al meer dan twintig jaar specialist op het gebied van psychologische assessments, persoonlijkheidstests, capaciteitentests en taal- en rekentoetsen. Onze assessments zijn toepasbaar in alle branches en eenvoudig online af te nemen.

Talentscan HRM

De AMN Talentscan HRM is een online psychologisch assessment voor bedrijven en meet capaciteiten, persoonlijkheid, motivatie en competenties van jouw werknemer of sollicitant. Deze indicatoren zijn belangrijke voorspellers voor succes.

Taal- en rekentoetsen

Is het belangrijk dat medewerkers van jouw organisatie een bepaald niveau van de Nederlandse, Engelse taal en/of rekenen beheersen? Met de taal- en rekentoetsen van AMN krijg je snel inzicht in het referentieniveau van jouw personeel of sollicitant.

AMN BV
De Wetstraat 1
6814 AN Arnhem
026 3557333
info@amn.nl

AMN is ISO-gecertificeerd
Support
  • Helpdesk
  • Veelgestelde vragen
  • Contact